Met KATERN schrijf scherp je de schrijfvaardigheid van jongeren gericht aan...

De cursus traint de basistechnieken: inhoud structureren, alinea's opbouwen, zinnen formuleren, correct spellen en slim redigeren. Alle oefeningen in het boek kan je ook in digitale versie in je leerplatform integreren en opvolgen. Zo kunnen leerlingen en studenten op hun eigen tempo oefenen en problemen remediëren. 

Met de verbeterhulp verhoog je de kwaliteit van je feedback op schrijftaken. Met behulp van de software en foutcodes helpt de computer je de belangrijkste problemen te markeren. Nadien genereer je met één klik op de knop een foutenanalyse voor elke leerling, met een individuele toelichting bij de verschillende fouttypes en een automatische doorverwijzing naar de juiste oefeningen in de cursus.

€ 1,95 

€ 67

De schrijfcursus is een logisch opgebouwd werkboek voor 4, 5 en 6 met toepasbare tips en een uitgebreide batterij digitale oefeningen die je ook kan opvolgen vanuit je leerplatform. Met deze methode worden je schrijflessen leuk en zet je leerlingen ook zelfstandig aan het werk. Voor 1,95 euro per cursist krijg je een licentie waarmee je een jaar lang de cursus voor je leerlingen kan kopiëren en de digitale oefeningen op je leerplatform mag aanbieden.

Activeer de KATERN verbeterhulp in Word en laat je computer je helpen om snel en gericht feedback te geven. De stick markeert heel wat problemen met de werkwoordspelling, interpunctie, woordkeuze of congruentie. Daarna ga je zelf rustig aan het lezen om te focussen op de inhoud. In combinatie met de KATERN foutcodes genereer je automatisch een remediërings-traject met theorie en oefeningen.

compatibel met Microsoft Word: Mac  vanaf 2016, Windows vanaf 2010 

prijzen vallen onder de Bijzondere Vrijstellingsregeling BTW kleine ondernemingen

Bekijk de volledige cursus. Om de pagina's volledig te zien, gebruik je de pijl >> rechts voor  presentatiemodus.

  • Facebook - Black Circle

((c) KATERN

btw-nr:BE0643.557.881