Hoe wordt het cursusmateriaal geleverd?

 

Het cursusmateriaal wordt digitaal aangeleverd in pdf-formaat met vermelding van de school en het licentiejaar. Bij de cursussen hoort een uitgebreide handleiding met een antwoordsleutel en lesideeën bij de verschillende thema’s. Het digitale formaat heeft het voordeel dat de uitgevers- en distributiekosten wegvallen, waardoor de kostprijs beperkt blijft tot de auteursrechtelijke vergoeding en je voor je leerlingen enkel die onderdelen hoeft te kopiëren die je effectief wilt inzetten. 

 

Bij de schrijfmethode horen ook digitale oefeningen die op een usb-stick worden geleverd samen met een handleiding om alles te integreren op leerplatformen zoals Smartschool en Moodle (die het SCORM-formaat ondersteunen). Zo worden de resultaten van de cursisten automatisch en overzichtelijk geregistreerd.

Hoe bestel ik het materiaal voor mijn school/opleiding?

 

Laat met het formulier onderaan weten met welke richtingen / jaren en met hoeveel leerlingen je aan de slag wilt gaan. De prijsvermelding voor het cursusmateriaal is per cursist voor een jaarlicentie. Als je een offerte aanvraagt, dan versturen we je zo snel mogelijk een vrijblijvende prijsopgave. Als je een bestelling plaatst, dan ontvang je binnen de 14 dagen al het nodige materiaal.  

Hoe bestel ik de verbeterhulp?

 

De verbeterhulp-software op usb-stick voor leerkrachten kost 67 euro per stuk en kan aangekocht worden via het bestelformulier. De kostprijs is éénmalig en bij de stick krijg je ook een papieren en digitale versie van de foutcodes, de installatie-instructies, laptopstickers en een korte handleiding. De prijs is inclusief verzendingskosten.

Kan ik als school eerst meer uitleg krijgen over de schrijfmethode?

 

Als je de schrijfmethode eerst eens grondig wilt verkennen, vraag dan een workshop aan via het contactformulier hieronder. Wij stellen zo snel mogelijk enkele data voor om samen met jou en je collega’s het materiaal te verkennen. Deze presentatie is gratis en vrijblijvend.

 

(prijzen vallen onder de Bijzondere Vrijstellingsregeling BTW kleine ondernemingen)

  • Facebook - Black Circle

((c) KATERN

btw-nr:BE0643.557.881