Jelle De Keersmaecker (°1977) is master in de Germaanse Taal- en Letterkunde en begeleidde de voorbije jaren jongeren, studenten en volwassenen bij het aanscherpen van hun communicatieve vaardigheden. Hij deed ervaring op in het secundair onderwijs (ASO, TSO & BSO), het volwassenenonderwijs en de lerarenopleiding.

 

KATERN is een nieuwe speler op de markt met als ambitie een alternatief voor, of aanvulling bij, de klassieke schooluitgaven te bieden. Doordat het materiaal digitaal aangeboden wordt, kunnen lesgevers zelf gericht aan kerncompetenties werken zonder uitgevers- en distributiekosten te betalen. Met het jaarlijkse licentiesysteem wordt de kost voor de cursisten beperkt tot de kopiekost en een vergoeding voor het auteursrecht. 

Na een enthousiaste start zijn in het schooljaar 2019-2020 meer dan 4000 jongeren aan de slag met het lesmateriaal. In de loop van het jaar wordt het aanbod uitgebreid met fotokopieerbare en onmiddellijk inzetbare cursussen rond solliciteren, leren leren en het zoeken naar en werken met bronnen.  

  • Facebook - Black Circle

((c) KATERN

btw-nr:BE0643.557.881