De KATERN schrijfmethode is geschikt voor schrijvers van 14 tot 80 jaar (en ouder) en kan makkelijk en succesvol ingezet worden in het secundair en hoger onderwijs. Voor een richtprijs van 5 euro per cursist kan je een jaar lang genieten van onze 3 pijlers:

 

Het KATERN foutcodesysteem bespaart je verbetertijd en verhoogt tegelijk de kwaliteit van je feedback. Met dit logische systeem geef je met een minimum aan schrijfwerk maximale feedback. Met vier letters zet je de leerling, student of cursist aan het werk: de code opzoeken, de theorie en voorbeelden bekijken en onmiddellijk aan de slag gaan met remediëringsoefeningen. 

De KATERN schrijfcursus traint de essentiële technieken. Geen saai overzichtswerk, maar 125 pagina's kant-en-klaar materiaal waarmee je als lesgever krachtig aan de slag kan. Bij aankoop van de methode krijg je een jaarlicentie om het materiaal te kopiëren. Zo bespaar je op uitgevers-, druk-, en distributiekosten en kan je zelf selecteren en combineren met eigen cursusmateriaal.

Met de KATERN oefeningen zet je de laatste belangrijke stap. Na de eerste symptoombestrijding, schakel je over op de langdurige genezing. De foutcodes zijn verbonden met een indrukwekkende batterij digitale oefeningen voor remediëring. De oefeningen kan je overigens makkelijk integreren in leerplatformen zoals Smartschool of Moodle zodat je snel een overzicht krijgt van de vorderingen van de deelnemers.

Wil je meer informatie over onze methode? Vraag dan het gratis promopakket aan, bestel een gratis digitale kopie van de foutcodes of kijk de KATERN schrijfcursus online in. 

In het promopakket vind je alvast;

1/ enkele voorbeeldpagina’s uit de KATERN schrijfcursus

De inhoudstafel geeft je een idee van de thema’s die in de volledige 130 pagina’s aan bod komen. Geen abstracte stijlgids, maar frisse en toepasbare ideeën.

2/ een toegangscode

Bij de methode horen de KATERN oefeningen die je makkelijk kan integreren in leerplatformen als Smartschool of Moodle om zo het oefen- en remediëringswerk van de leerlingen te kunnen monitoren. Op onze website krijg je toegang tot 10 oefeningen uit de volledige reeks van 75.

3/ de volledige foutcodes

Met de KATERN foutcodes geef je snel en efficiënt feedback op teksten. Met elke korte code krijgen de leerlingen automatisch een uitgebreide theoretische uitleg, de nodige voorbeelden en een link naar de oefeningen (die dezelfde naam hebben als de codes). De fout markeren, is de fout remediëren.

4/ de boekenwijzers voor beginners

Omdat nieuwe methoden altijd wennen zijn, hebben we boekenwijzers voorzien met een handig overzicht van de meest gebruikte codes en 4 didactische trucs die je gaandeweg kan uitproberen.

5/ de spiekstickers voor pro’s

Wie nadien met de volledige foutcodeset aan de slag wil, kan de stickers op de laptop of verbetermap kleven, als spiekbrief.

 
 

Klik op de link hiernaast om een selectie uit de KATERN schrijfcursus in te kijken. De inhoudstafel bied je alvast een handig overzicht van de verschillende thema's die aan bod komen. 

 
  • Facebook - Black Circle

((c) KATERN

btw-nr:BE0643.557.881